Suomen Kunnaneläinlääkäriliitto r.y.

20.9.2023

Juhlat juhlittu ja säännöistä sovittu

Suomen kunnaneläinlääkäriliiton 100-vuotisjuhlat pidettiin 2.9.2023 Puumalassa. Samalla hyväksyttiin uudet liiton säännöt, joilla mm. johtokunnasta tuli virallisesti hallitus, eikä kokouksia tarvitse enää julistaa ennakolta kahdessa paperilehdessä. Täydet säännöt voi lukea sivulta Taksakortti ja muuta.

Suomen kunnaneläinlääkäriliiton satavuotispäiviä 2.9.2023 tukemassa

 

 26.6.2023 

Suomen Kunnaneläinlääkäriliiton 100-vuotisjuhla

 

Tervetuloa Suomen Kunnaneläinlääkäriliiton 100-vuotisjuhlaan 2.9.2023 Puumalan Sahanlahteen klo 12 alkaen. Juhlimme 1920-luvun teemalla. Asu vapaa mutta juhlallinen.

Osoite: Sahanlahti resort, Lietvedentie 830, Puumala

Ohjelma

12.15 Höyrylaivaristeily Puumalan Sahanlahden laiturista
14.00 Lounas ravintola Koskivahdissa 
15.00 Vuosikokous (sääntömuutoksista päättäminen)

17.00 alkaen valokuvauspalvelu käytettävissä

18.00 Juhlien avaus: alkumaljat, puheet, musiikkiesitys, onnittelut
19.30 Illallinen ravintola Koskivahdissa 
22.00 Musiikkia ja tanssia, trio Boyz’n’Lara

Yöpalaa tarjolla myöhemmin

Hinnat

Päiväohjelman, 1,5t risteily ja lounas, hinta on 26 euroa. Illallinen on yhteensä 115 euroa, sisältäen samppanjan alkuun, viinipaketin ja yöpalan. Illallinen alkoholittomilla juomilla on 92 euroa.

Osallistuminen on mahdollista maksaa verkossa ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla, jolloin laskutuslisä on 10 euroa.

Y-tunnus: 1577217-7. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, koska SKELL ei ole arvonlisäverovelvollinen. 

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut, muutokset ja peruutukset: fennovet@fennovet.fi tai puh. 09 7745 4819.

Ilmoittautuminen 30.8. klo. 9:00 mennessä: https://ssl.eventilla.com/skell100

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa toiseen. 
15.8. jälkeen tulleista peruutuksista osallistumismaksu on maksettava kokonaisuudessaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla veloitetaan 35 % osallistumismaksusta peruutuskuluina.

Majoitus

Varaukset Sahanlahti resortista: puh. 0105083500 tai sales@sahanlahtiresort.fi

Kerro varauksen yhteydessä koodi: SKELL 100

Hinnat: 110 € / 2hh, 90 € / 1hh, villat alkaen 200 € / yö. Majoitushinnat sis. aamiaiset

 

SKELL:in 2023 hallitus on järjestäytynyt

 4.5.23

Puheenjohtajana toimii tänä vuonna ensimmäistä kertaa Jonna Kuronen, varapuheenjohtajana Minna Harju ja sihteerinä Mikko Kananen. Hallituksen muut jäsenet ovat Mikael Haapalehto (jäsenrekisteri- ja nettisivuvastaava), Pirjo Kerola, Maria Tirkkonen (vara) ja Elli Päykkönen (vara).

Tulevia tapahtumia tulevat olemaan ennen syksyä kandi-illan ja 100-vuotisjuhlien järjestäminen. Liiton taloudellinen tilanne on hyvä. Tavoitteena on pyrkiä lisäämään tietoa SKELL:istä ja kunnaneläinlääkäreistä eläinlääketieteen opiskelijoiden keskuudessa.

SKELL:in 100-vuotisjuhlat

Suomen kunnaneläinlääkäriliitto juhlii satavuotisjuhliaan 2.9. Puumalan Sahanlahdessa. Tarkempaa tietoa myöhemmin.

 

SELL:in valtuuskuntaan valittiin uudet edustajat

SKELL-TEY-listalta valtuuskuntaan valittiin Hanna Nurmi, Mikael Haapalehto, Anu Korpikallio, Varpu Aho, Mikko Kananen, Elina Rintala, ja varalla Minna Harju ja Hanna Lindholm. Valtuuskunnassa on varsinaisia jäsenia 30.

SELL:in valtuuskuntavaalit

SELL:in valtuuskunnan vaalit järjestetään 2022 3.-24.10. ja SKELL toivoo jäseniensä A. äänestävän B. osallistuvan vaaleihin ehdokkaana ja C. vieläpä SKELL:in valitsijayhdistyksen jäsenenä.

 

SELL:in valtuuskunta valitaan aina kolmevuotiskaudeksi. Valtuuskuntaan kuuluu 30 jäsentä ja kymmenen varajäsentä sekä kaksi opiskelijajäsentä ja kaksi opiskelijavarajäsentä. Valtuuskunta valitsee äänestyksissä mm. luottamusneuvoston ja erilaisia työryhmiä, ja ohjaa näin SELL:in toimintaa.

 

Valitsijayhdistykset muodostetaan vaaleja varten ja ne vaikuttavat ehdokkaiden äänten laskussa samalla tavalla kuin puolueet vaikkapa eduskuntavaaleissa, eli kaikkien saman porukan ehdokkaiden äänet lasketaan yhteen, eniten ääniä saanut saa ääniluvukseen täyden potin, seuraava puolet, sitä seuraava kolmasosan jne, ja näitä äänilukuja verrataan sitten muiden porukoiden ja itsenäisten ehdokkaiden äänilukuihin.

 

Jos aktiivinen järjestötoiminta SELL:issä kiinnostaa ja vieläpä kunnaneläinlääkärifokuksella, ilmoittaudu ensin suoraan SELL:ille ehdokkaaksi 31.8. mennessä, ohjeet https://www.sell.fi/elainlaakariliitto/organisaatio/valtuuskunta/valtuuskunnan-vaali-2022 , ja ilmoita SKELL:ille osallistumisestasi valitsijayhdistyksen ehdokkaana, myöskin viimeistään 31.8. Osoitteeseen anu.korpikallio@gmail.com