Suomen Kunnaneläinlääkäriliitto r.y.

Jäseneksi

Suomen Kunnaneläinlääkäriliitto ry:n jäseneksi voivat liittyä Suomessa toimivat eläinlääkärit, jotka ovat kiinnostuneet kunnaneläinlääkärien työstä ja edunvalvonnasta. Lisäksi eläinlääketieteen opiskelijat voivat liittyä opiskelijajäseniksi.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 50 euroa/vuosi. Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi 2. vuodesta eteenpäin (ensimmäinen jäsenyysvuosi ilmainen) ja eläkeläisjäsenyys on ilmainen.

Ota yhteys jäsenrekisterivastaavaan jasenrekisteri@suomenkunnanelainlaakariliitto.fi.

Tarvitsemme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja mielellään puhelinnumerosi.

Tämän jälkeen saat jäsenyyden vahvistavan viestin ja jäsenmaksukirjeen seuraavana kirjeidenlähetyskertana (syksyllä tai talvella).

Tietoja yhdistyksen toiminnasta saat näiltä nettisivuilta ja jäseneksi tultuasi saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen jäsenkirjeitä, joissa kerrotaan tärkeimmistä tapahtumista. Lisäksi pääset liittymään suljettuun facebook-ryhmään.

Suomen jokaisessa kunnan tai kuntayhtymän ympäristöterveydenhuollon yksikössä työskentelee kunnaneläinlääkäreitä tai valvontaeläinlääkäreitä vastaamassa ihmisten ja eläinten terveydenhuollosta ja ympäristöterveydestä. Heidän asiansa on tärkeä.

Liity joukkoon ja tule opiskelemaan, viihtymään ja vaikuttamaan kollegojen kanssa! 

jaseneksi1